بی حسی دندان در بارداری
نوشته شده توسط : رعنا

انجام امور دندانپزشکی در دوران بارداری یکی از سوالاتی که  پرسیده می شود . آیا  دندانپزشکی در دوران بارداری می تواند خطری داشته باشد ؟ بی حسی دندان در بارداری  خطری برای جنین دارد ؟ در صورت  شروع دندان درد در ماه های اول بارداری چه اقدامی انجام دهیم ؟ تمام این ها سوالاتی است که  ممکن است در بارداری ذهن مادران باردار را به خود مشغول کرده باشد ،اگر شما پاسخ این سوالات را نمی دانید بهتر است مقاله زیر را مطالعه کنید .

درمان التهاب لثه در بارداری

درمان ژنژیویت  یا التهاب لثه ،بهداشت عالی و ویزیت  مرتب دندانپزشکی و در صورت  لزوم ،جرمگیری است  و درمان بیماری پریودنتال ،علاوه بر بهداشت  و ویزیت مرتب دندانپزشکی  و جرم گیری ،تمیز کردن سطوح ریشه  دندان  وآنتی بیوتیک تراپی  و در صورت لزوم ،جراحی است . درمان بیماری پریودنتال در زمان بارداری ایمن  است و احساس بهتری به فزرد می دهد .

عوارض بیماری های دهان و دندان

از عوارض عمده بیماری پریودنتال در زنان باردار ،زایمان زودرس  و وزن کم نوزاد هنگام تولد است . همچنین زنان بارداری که مبتلا  به بیماری پریودنتال باشند ،2 برابر بیش از سایرین احتمال ابتلا به پره اکلمپسی دارند

سایش های اسیدی دندان در بزرگسالان

ممکن است بنا بر دلایلی خصوصا در دوران بارداری برگشت غذا  از معده به دهان  و یا استفراغ  نیز به دلیل ویار شایع شود .  در نتیجه برای جلوکگیری  از ایجاد سایش  های اسیدی  در این مواقع باید دهان را  با آب یا بی کربنات  شستشو داد  و از مسواک نرم استفاده  کرد . برای بررسی وضعیت دندان ها  با دندانپزشک اطفال و بزرگسالان  و نیز برای کنترل علائم بارداری به پزشک مرتبط ارجاع شود .

بیشتر بخوانید : دندانپزشکی کودکان

درمان های دندانپزشکی در دوران بارداری

در دوران بارداری ،مراقبت ها  و مراجعات دندانپزشکی زنان بسیار کم می شود  و در صد بالایی از افرادی که نیازمند  درمان هستند نیز به دندانپزشک مراجعه نمی کنند . شاید علت این کمبود مراجعه ،عدم اطمینان بسیاری از دندانپزشکان نسبت به بی حسی موضعی ،رادیوگرافی  و درمان دندانپزشکی در این دوران باشد .

بهترین زمان برای انجام مراقبت های دنداپزشکی سه ماه دوم است. در این زمان ارگانوژنز پایان یافته ، از طرفی جنین انقدر  بزرگ نیست  که دراز کشیدن طولانی  مادر مشکلی ایجاد کند . در مورد انجام رادیوگرافی ،در دندانپزشک  میزان اشعه به حدی کم است  که انجم رادیوگرافی  پری اپیکال  تشخیصی ،معادل 7  ساعت اشعه کیهانی موجود  در محیط زندگی است . با وجود این ،استفاده  از وسایل حفاظت شخصی (پیش بد سربی ) و مراقبت های دیگر حین رادیوگرافی لازم است .

منبع : تاج دنتال





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: